Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta, 26 Şubat'ta, arkadaşlarıyla eğlence mekanına giden Göktuğ Certel, marketten sigara almak için dışarı çıktı.

Mekana geri dönmeyen evine de gitmeyen Certel'in yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.
Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden Göktuğ Certel'i en son Eskişehir-Mihalgazi kara yolunda yürürken tespit etti.



Polis, jandarma, AFAD, AKUT, Dorlion Arama Kurtarma, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma ve İHH Arama Kurtarma ekipleri, bu bölgede arama çalışması başlattı. Eğitimli köpekler ile dron da kullanılan çalışmalarda şu ana kadar sonuç alınamadı. Göktuğ Certel'i arama çalışmaları sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Doktor kontrolüne gitti, 6 gündür kayıp" desc="Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde evinden 'doktor kontrolüne gidiyorum' diye çıkan adamdan 6 gündür haber alınamıyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/02/iecrop/2-16_16_9_1646224512.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/doktor-kontrolune-gitti-6-gundur-kayip-6984608/"]