Olay, saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Karacalar köyü yakınlarındaki Karacalar Barajı'nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte balık tutmaya giden Kadıburhaneddin İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mehmet Rüştü Vural, oltasını suya düşürdü.

Elbiselerini çıkarıp oltayı almak için suya giren Vural, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD dalgıçları kısa süreli aramayla Vural'ın cansız bedenine ulaştı.

Yapılan incelemenin ardından Mehmet Rüştü Vural'ın cenazesi otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Sulama kanalında boğulan Rafet son yolculuğuna uğurlandı" desc="Denizli'nin Çivril ilçesinde sulama kanalında cansız bedenleri bulunan Hakkı Bardan’ın ardından Rafet Ergen de son yolculuğuna uğurlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/21/iecrop/2-13_16_9_1658404280.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sulama-kanalinda-bogulan-rafet-son-yolculuguna-ugurlandi-7262186/"]