Olay, geçtiğimiz hafta sonu Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, İstanbul Havalimanı’ndan taksiye binerek Beylikdüzü’ne gitmek isteyen yabancı uyruklu yolcular, taksici tarafından Esenyurt’a getirildi. Kendilerini Beylikdüzü’ne getirdiğini söyleyen taksici ile arasında tartışma yaşanırken, yolcular çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Taksi şoförü ise o anlarda, "Burası Beylikdüzü" diyerek kendini savundu. Yolcular vatandaşların çevirisi ile taksi şoförüne bulundukları bölgenin Esenyurt olduğunu anlatmaya çalışırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Taksici ile yolcunun kavgası boks maçlarını aratmadı" desc="Esenyurt’ta taksici ile yabancı uyruklu yolcu arasında çıkan kavga, boks maçlarını aratmadı. Yol ortasında yumruk yumruğa birbirlerine saldıran tarafları ise kadın yolcu ve çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. Yaşanan o kavga anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/11/iecrop/resim1_19772412_16_9_1644573083.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/taksici-ile-yolcunun-kavgasi-boks-maclarini-aratmadi-6946010/"]