Olay, dün saat 15.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi, 216 Sokak'taki 4 katlı sitede meydana geldi. Husumetli olan emekli polis memuru S.C. ile komşusu Harun Burak Durgun arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Harun Burak Durgun, iddiaya göre komşusu S.C.'yi darbedip, beylik tabancasını almaya çalıştı.

Tabancasını çeken S.C., Harun Burak Durgun'u kasığından ve bacağından yaraladı. Durgun, çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Burada ameliyata Durgun'un sağlık durumunun iyi olduğu tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olay sonrası parkta olduğunu söyleyen ve polise teslim olan S.C., ifadesinde, aralarında iki yıldır husumet olduğunu anlattı. S.C, "Aramızda sürekli tartışma oluyordu. Bugün beni ittirip, 'Biz buradayız. Ne yapacaksın' dedi. Saldırıp, tabancamı almak isteyince dizinden ve kasığından vurdum" dedi.

S.C. polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. DHA

[old_news_related_template title="Emekli polis tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı!" desc="Antalya’da emekli polis, tartıştığı komşusunu önce beylik tabancası ile 2 el ateş ederek kasık ve dizinden yaraladı, ardından olayın gerçekleştiği yerden 2 kilometre uzaklıkta telsim oldu. İlk ifadesinde ise, “Bana saldırdı. Ben bir iki tane ayağına sıkıp bırakacaktım” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/30/iecrop/resim3_20154359_16_9_1648648990.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/emekli-polis-komsusunu-vurdu-bir-iki-tane-ayagina-sikip-birakacaktim-7043798/"]