Edinilen bilgiye göre olay merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'nde bulunan Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Metropol Polikliniğinde meydana geldi. Ağabey Gündüz Sacu, diş tedavisinin iyi yapılmadığını öne sürdüğü kardeşi S. Sacu ile birlikte sağlık merkezine gitti.



Sacu, bir süre tartıştığı Diş Hekimi Hakan Sezer’e, ağır hakaretlerde bulunarak saldırarak darp etti. Doktoru darp ettikten sonra hızla merkezden çıkan saldırgan, hızını alamayarak merkez önündeki doktora ait aracına da zarar verdi.



Sağlık merkezi güvenlik elemanları tarafından yakalanarak polise teslim edilen saldırgan Gündüz Sacu, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeşi S. Sacu ise serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Şanlıurfa'da doktora saldırıda yeni karar! Bakan Koca açıkladı " desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa'daki özel bir tıp merkezinde görevli doktora saldıran hasta yakınları hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına itiraz edildiğini bildirdi. İtiraz sonrası tekrar gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/29/iecrop/resim1_20785458_16_9_1656502749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/sanliurfada-doktora-saldirida-yeni-karar-bakan-koca-acikladi-7221523/"]