Mersin’in Tarsus ilçesi Yeşil Mahalle'sinde daha önce husumetli olan Bünyamin Davarcı (22), Ender Yıldırım (22), A.S. (23), ile karşı taraftan E.D. (28),E.D. (17), E.D.(19) ve A.C.Y.(16) gündüz saatlerinde yan baktın nedeniyle tartıştı. Kavgaya dönüşen tartışmadan sonra mahalle sakinlerinin araya girmesiyle olay yatıştırıldı.

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜLER

‘Neden yan baktın’ tartışmasından sonra taraflar 01.30 sıralarında aynı yerde toplandı. Toplanan gençler arasında yeniden kavga çıktı. Bu sırada Bünyamin Davarcı ve Ender Yıldırım göğüslerinden av tüfeğiyle yaralandı.

Arkadaşları tarafından Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bünyamin Davarcı ile Ender Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Meydana gelen olaydan sonra aile fertlerinin olaya karışmaması için polis sabah saatlerine kadar önlem aldı. Olaydan sonra polisin yaptığı çalışmada ölen iki kişinin arkadaşı A.S. ile birlikte E.D., E.D., E.D. ve A.C.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılarla birlikte suç aleti av tüfeği de ele geçirildi. Meydana gelen olayla ilgili polisin bölgede önlemleri devam ederken, soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

[old_news_related_template title="Öldüren yumruğa 16 yıla kadar hapis istemi" desc="Trabzon'da 3 ay önce sevgilisinin cep telefonuna mesaj attığı iddiasıyla sokak ortasında yumruk attığı Alper Korkmaz'ın (28) ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan İsmail Can (25) hakkında kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma suçundan 16 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Sanık Can, Mesajı sordum, elimi sallarken Alper yere düştü diyerek kendisini savundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/26/iecrop/yumruk_16_9_1656226432.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/olduren-yumruga-16-yila-kadar-hapis-istemi-7215189/"]