Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesinde bir markette yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alışveriş bahanesi ile markete giren cerrahi maskeli yaşlı kadın işyeri sahibine bir koli yumurta alacağını, ancak uzun yola gideceğini belirterek dökülmemesi içinde streçe sarmasını istedi.

Bunun üzerine yumurta kolisini alan market sahibi Nasır Bakır, yan tarafta bulunan esnaf arkadaşının yanına giderek streç yapıp hemen geleceğini belirtti. Bu durumu fırsat bilen kadın ise kısa bir süre bekleyip işyeri sahibinin gittiğinden emin olduktan sonra önce raftan iki adet sıvı yağ alıp çantasına attı, ardından ise işyeri sahibinin masada bıraktığı cep telefonunu çalarak hızla marketten ayrıldı.

"STREÇ FİLM YAPARKEN MALZEMELERİ ÇALMIŞ"

Olay anını anlatan market sahibi Nasır Bakır, "Müşteri sıfatında mağazamıza gelen yaşlı bir bayan kuru bakliyatların bulunduğu bölümü sorunca yerini gösterdim alışverişi tamamladıktan sonra ise bir koli yumurta istedi. Ancak açık olan yumurtaların iyi bir streç yapılmasını isteyerek uzak bir yere götüreceğini söyledi.

Ben de teyzenin yaşlı olduğunu görünce yan taraftaki esnaftan hemen streç yapıp geleyim dedim. Streç yapıp gelmem ile bir de baktım ki telefonumu ve diğer malzemeleri alıp kaçmış" diye konuştu. (İHA)

[old_news_related_template title="'Çuvallı' hırsızın evinden 80 çift ayakkabı çıktı" desc="Esenyurt'ta 'Çuvallı' lakabı ile tanınan ayakkabı hırsızı yakalandı. Son günlerde defalarca farklı mahallelerdeki apartmanlara girerek onlarca çift ayakkabı çalan hırsız, polis ekiplerinin evine yaptığı baskında gözaltına alındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/28/iecrop/aw554931_02_16_9_1646033445.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/cuvalli-hirsizin-evinden-80-cift-ayakkabi-cikti-6979193/"]