Marmaris'e 21 kilometre mesafedeki Turunç Mahallesi'nde yerli ve yabancı turistler yüzerken kıyıya kadar gelen Akdeniz zarganası, köpekbalığı zannedilerek endişeye neden oldu.

Tatilcilerin büyük kısmı panik içinde denizden çıkarken, bir kişi ise çevresinde yüzen deniz canlısına taş attı. Tatilci, darbe ile sersemlettiği balığı kuyruğundan yakalarken, o anlar kıyıdakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çekilen videolar daha sonra tatilciler tarafından sosyal medyada paylaştı.



DAHA ÖNCE TIRMIKLA SALDIRILMIŞTI

Marmaris'te yaklaşık 1,5 ay önce denizde yüzenlerin arasına gelen ve görüntüsü ile köpekbalığı zannedilen Akdeniz zarganasına bir kişi paspasla saldırmıştı. Olayın ardından yapılan bilgilendirmede Akdeniz zarganasının insanlara zararının olmadığı ifade edilmişti. (DHA)

[old_news_related_template title="Halk paspasla kovalamıştı! Ne olduğu ortaya çıktı" desc="Muğla’nın Marmaris ilçesinde plajda vatandaşlar tarafından köpekbalığı zannedilip paspasla kovalanan canlının ne olduğu ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/04/iecrop/paspas_16_9_1656952074.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/halk-paspasla-kovalamisti-ne-oldugu-ortaya-cikti-7231582/"]