Beyoğlu Kuloğlu Mahallesi’nde geçen hafta cumartesi günü saat 05.30 sıralarında iki kadın birlikte yolda yürümeye başladı. Bir süre sonra kadınların arkasından yaklaşan iki şahıstan biri, kadınlardan birinin kafasına şişeyle vurdu.

Şahsın elinden çıkan şişe cadde üzerindeki bir işyerinin camına çarparak hasar verdi. Kadının peşini bırakmayan şahıs, arkasından yaklaşıp tekme ve yumruklarla saldırdıktan sonra çelme taktı. Ardından kadınlar birlikte yürüyerek sokaktan ayrıldı. Yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

CAMDAKİ HASAR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI

Olayın ardından sabah saatlerinde işyerine gelen Süleyman Kutluk, camda kırık olduğunu fark etti. Bunun üzerine kameraları inceleyen işyeri sahibi, yaşanan kavga sonucunda işyerinin camının hasar aldığını gördü.

Görüntüleri alan Kutluk, emniyete giderek şahıstan şikayetçi oldu. Olayla ilgili konuşan işyeri sahibi, “Kamerada izlediğim kadarıyla birbirini dövmüşler. 2 bey ve 2 bayan birbirine saldırmış, şişe falan fırlatmışlar. Biz de karakola gittik tutanak verdik. Zaten görüntüler emniyette de var” dedi.
Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)


[old_news_related_template title="İstanbul'da üniversiteli genç kıza taşlı saldırı" desc="İstanbul'da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U. okuluna giderken dehşet dolu anlar yaşadı. Yanına yaklaşan tanımadığı bir kişi, yerden aldığı taşla genç kızın başına vurdu. Başına aldığı darbe ile kanlar içerisinde kalan üniversiteli genç korku içerisinde okuluna koştu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/21/iecrop/detay-kopya-2_16_9_1642765524.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-universiteli-genc-kiza-tasla-saldirdi-serbest-kaldi-6903084/"]