Teknoloji dünyasını sarsan bir iddia ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal'dan geldi... Gazeteye konuşan bazı kaynaklar, aralarından su sızmayan Elon Musk ile Sergey Brin'in arasındaki dostluğun sona erdiğini söyledi.

Bunun sebebi olarak ise Musk'ın Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşaması... Bu yılın başında boşanma kararı  alan Brin ve Shanahan'ın arasını genç kadının Musk ile ilişki yaşadığını söyleyen bazı kaynaklar bu sebeple ikisinin arasının açıldığını kaydetti.

Google'ın kurucu ortaklarından Sergey Brin, eşinin Musk'la ilişki yaşadığını öğrenince boşanma sürecini başlattı.


240 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk ile 95 milyar dolarlık serveti olan ve dünyanın en zengin 8'inci insanı olan Brin arasındaki yakın ilişki 2008'de başlamıştı.

Brin, 2008'deki ekonomik krizde zorlanan ve Tesla'nın üretim sürecinde sıkıntı yaşayan Elon Musk'a 500 bin dolar vermişti. 2015 yılında ise Musk, Brin'e üst düzey bir Tesla araç hediye etmişti.

YATIRIMLARI GERİ ÇEKTİ, MUSK AŞK İDDİASINI YALANLADI

İlişkinin ortaya çıkmasından sonra Brin, Musk'ın şirketlerine yaptığı kişisel yatırımları geri çekme kararı alırken, bu yatırımların boyutu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Elon Musk ise ilişki iddialarını yalanladı. Wall Street Journal'ın ortaya attığı iddiayı yalanlayan Musk, kişisel Twitter hesabından, "Bu tamamen saçmalık" açıklamasını yaptı. Musk, Brin'le halen arkadaş olduğunu söylerken, "Sergey ile dün gece partideydik. Nicolu'ü üç yılda iki kez gördüm. İkisinde de etrafımızda insanlar vardı" ifadesini kullandı. Musk keskin bir dille, "Aramızda romantik bir şey yok" dedi.

Halen Brin ile boşanma süreci devam eden Shanahan, Ocak ayında konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Shanahan, "Sergey ve ben onurla, dürüstlükle ve uyumla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu konuda çalışmaya devam ediyoruz" demişti.