Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifiyle aday olan ve İstanbul'dan milletvekili seçilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, devlet imkanlarıyla propaganda yapmaya devam ediyor.



Onlarca polis ve jandarmayı peşine takan Süleyman Soylu, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu'ya karşı karşıya gelen Erdoğan'a oy istemek için Beyoğlu sokaklarında otobüsle gezdi.



Otobüsün önünde jandarmanın kullandığı Togg dikkati çekti.

Roman vatandaşların bulunduğu mahalleden geçerken eline mikrofonu alan Soylu, "İlle de Roman Olsun" adlı şarkıyı seslendirdi. Soylu, şarkını bitiminde "Kusura bakmayın, ses kesik, ancak bu kadar" dedi.

"ROMAN ŞARKISI SÖYLEDİK, DÜNDEN BERİ HER TARAFTA O YAYILIYOR"

Bugün Fatih Balat'ta bulunan Roman Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu söylediği Roman şarkılarının paylaşılmasıyla ilgili de konuştu.

"Dün Beyoğlu'ndan geçerken 'İlle de Roman' şarkısı söyledik. Dünden beri her tarafta o yayılıyor." diyen Soylu, "Biz şimdi söylemiyoruz çocukluktan beri söylüyoruz. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nın kapısını hep birlikte açacağız. Bu Türkiye Yüzyılı'nın kapısı aynı zamanda Roman Yüzyılı'nın da kapısı olacak." diye konuştu.