Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda TRT'nin kapısına dayanıp yayına çıkarılmamasına isyan eden Sinan Oğan'a, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladıktan sonra TRT kapıları ardına kadar açıldı.

Dün TRT'nin canlı yayınına katılan Oğan, "Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı" dedi.

ŞİMDİ NASIL İKNA EDECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM?

Sinan Oğan'a tepki gösteren Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

- Hayır Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu. Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.

- Sayın Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM'deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.