Aydın'da iki minibüsün çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı
Aydın’ın Söke ilçesinde, öğrencileri taşıyan bir minibüsle başka bir minibüsün çarpışması sonucu 5 öğrenci ile bir servis görevlisi yaralandı. Kazada araçlardan biri devrildi, yol kısa süreliğine ulaşıma kapandı.
Aydın’ın Söke ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonucu 5 öğrenci ile bir servis görevlisi yaralandı. Olay, Yenikent Mahallesi kavşağında meydana geldi. Öğrencileri taşıyan A.Ş. idaresindeki minibüs, E.Y. yönetimindeki minibüsle çarpıştı ve devrildi.
Kazanın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan öğrenciler ve servis görevlisi, ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sürücüler ifadelerinin alınması için polis karakoluna götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapatılan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.