Bahçeye giren sokak köpeğini gözünü kırpmadan öldürdü!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde evinin bahçesine giren sokak köpeğini tüfekle vuran şahıs, jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. İnegöl Belediyesi ekiplerince tedaviye alınan köpek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı İsaören Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, Burak M. isimli şahıs evinin bahçesine giren bir köpeği hedef aldı. İddiaya göre köpeğin tavuklarını kovalamasına öfkelenen şahıs, evinden aldığı tüfekle hayvana ateş etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesiyle ağır yaralanan köpek, can havliyle evin yakınındaki yeşil alana kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından hızlıca merkeze götürülerek tedaviye alınan köpek, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

JANDARMA SALDIRGANI ARIYOR

Jandarma ekipleri, köpeği vurduktan sonra kayıplara karışan Burak M.’nin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.