Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes'i 85-77 mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Beşiktaş Emlakjet, kendi evinde Anadolu Efes'i mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. hafta maçında Anadolu Efes'i kendi sahasında 85-77 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Mücadelenin ilk anlarında sahada etkili olan Beşiktaş Emlakjet, 4. dakikada 6-2'lik skorla öne geçti. Anadolu Efes ise 5. dakikada Darius Thompson'ın sayılarıyla 8-6 öne geçmeyi başardı. Ancak bu dakikadan itibaren tempoyu arttıran Beşiktaş, Matt Mitchell'in etkili oyunuyla ilk çeyreği 21-14 önde kapattı.

İkinci çeyreğe de üstün başlayan Beşiktaş Emlakjet, Yiğit Arslan'ın skorer oyunuyla farkı açtı ve 16. dakikada Jonah Matthews'ın üç sayılık basketiyle skoru 39-24'e taşıdı. Çeyrek, karşılıklı basketlerle geçilse de, Beşiktaş Emlakjet 49-36'lık üstünlükle soyunma odasına gitti.

Üçüncü çeyrekte Beşiktaş Emlakjet, rakibinin zayıf hücumlarını iyi değerlendirerek 25. dakikada Matt Mitchell'in serbest atıştan kazandırdığı sayılarla farkı 18 sayıya (60-42) çıkardı. Ancak bu dakikadan itibaren Anadolu Efes, Darius Thompson ile farkı 8 sayıya (62-54) indirerek son çeyreğe umutlu girdi.

Son çeyrekte, her iki takım da karşılıklı sayılarla maça devam etti. Anadolu Efes, Tyrique Jones ile 34. dakikada farkı 5 sayıya (69-64) düşürdü. Fakat Beşiktaş Emlakjet, maçın son bölümünde serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla maçı 85-77 kazanarak sahadan ayrıldı.

İlginizi çekebilir