Beyoğlu'nda yol çöktü evleri su bastı

İstanbul Beyoğlu'nda sokakta yapılan kazı çalışmaları sırasında yolda çökme meydana geldi. Yağmur suyu giderleri kapandı, 2 evi su bastı. Suyun bir kısmı olay yerine gelen ekipler tarafından tahliye edilirken evlerdeki bazı eşyalar ise zarar gördü.

İstanbul Beyoğlu'nda sokaktaki kazı çalışmasının ardından yağan yağmurla birlikte yolda çökme meydana geldi. Olay sonucunda çöken toprak, yağmur suyu giderleri kapatınca sokakta bulunan bir binanın zemin katındaki 2 daireye ve asansöre su bastı.

Binada yaşayanlar kendi imkanlarıyla evlerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Suyun bir kısmı olay yerine gelen ekipler tarafından tahliye edilirken evlerdeki bazı eşyalar ise zarar gördü.