İstanbul'da mide bulandıran görüntüler! Emniyetten yardım istediler
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Mısır uyruklu olduğu belirtilen bir kişinin kadınlara yönelik taciz iddiaları infiale neden oldu. Bazı kullanıcılar, görüntüleri paylaşarak emniyetten yardım istedi.
İstanbul'da yaşandığı belirtilen görüntülerde, kendisini "polis yardımcısı" olarak tanıtan Mısır vatandaşı bir kişinin kadınlara yönelik taciz iddiaları büyük yankı uyandırdı.
Paylaşılan görüntülerde, "polis yardımcısı"nın kadınlara yaklaşarak öpmeye çalıştığı ve bu anları kayda alıp sosyal medya hesaplarında yayımladığı öne sürüldü.
Söz konusu şahsın "arsalalybdh" adlı sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde camide çekim yaptığı, namaz kılan kişileri rahatsız ettiği iddiaları da yer aldı.
KULLANICILAR YARDIM İSTEDİ
Videoların yayılmasının ardından bazı kullanıcılar; İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Emniyet Genel Müdürlüğü hesaplarını etiketleyerek yardım istediği görüldü.
İşte o paylaşımlar: