Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip mezun oldu! Diplomasını bizzat kendi verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Aynı okuldan mezun olan torunu Ömer Tayyip Erdoğan, diplomasını bizzat dedesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Üsküdar'da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, torunları Ömer Tayyip Erdoğan'a diplomasını birlikte takdim etti.
İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Yusuf Tekin ile Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan da katıldı.
Tören kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezun olan öğrenciler ve torunu Ömer Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Mezuniyet programı, öğrencilerin diploma töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.