Ece İrtem son yolculuğuna uğurlanıyor: Sanatçı dostları Adli Tıp Kurumu’nda bir araya geldi
35 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ece İrtem’in vefatı sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. İrtem’in yakınları ve dostları, cenaze işlemleri için bulunduğu Yenibosna Adli Tıp Kurumu önünde bir araya gelerek genç oyuncuya son görevini yerine getirdi.
Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ece İrtem için cenaze hazırlıkları sürerken, oyuncunun sanatçı arkadaşları da acı günde yalnız bırakmadı. İrtem’in yakın çevresi, bugün Yenibosna Adli Tıp Kurumu önünde buluştu.
DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Genç yaşta hayatını kaybeden Ece İrtem’in cenaze işlemleri devam ederken, oyuncunun arkadaşları Bahtiyar Memili, Bahar Süer, Jessica May ve Feride Hilal Akın da Adli Tıp Kurumu önünde hazır bulundu.
İrtem’in yakın dostları, yaşanan kayıp karşısında büyük üzüntü yaşarken, sanat dünyasından da çok sayıda taziye mesajı geldi.
Kadıköy'de ikamet ettiği adreste ölü bulunan dizi oyuncusu Ece İrtem'in cenazesi Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından babasına teslime edildi. Dizi oyuncusu arkadaşları Adli Tıp Kurumu önünde açıklamalarda bulundu. Oyuncu Bahar Süer, "Hala şoktayız, inanamıyoruz. Nerede olduğumuzu, kim için burada olduğumuzun idrakında değiliz. Vedalaşmak için bekliyoruz ama bu nasıl veda onu da anlamış değilim" dedi.
Oyuncu ve şarkıcı Feride Hilal Akın, "Konuşulacak pek bir şey yok aslında. Hepimiz çok üzgünüz, onu çok seviyorduk. Gencecik güzeller güzeli, akıllı, herkese ilham olan biriydi. Bizim kardeşimizdi. Yeni gelin dizisinde çok sıkı fıkıydık. Hep ilklerimi onunla yapmıştım" ifadelerini kullandı.
'ECE DÜNYA TATLISI BİRİSİYDİ'
Oyuncu Bahtiyar Memili, "Şaşkınız, Allah ailesine sabır versin. Çok üzgünüz, Ece dünya tatlısı birisiydi. Gittiği yerde mutlu olsun. Dünyanın en güzel kalbine sahipti. Çok erken oldu" dedi.
Oyuncu Bahar Süer, "Hala şoktayız, inanamıyoruz. Nerede olduğumuzu, kim için burada olduğumuzun idrakında değiliz. Vedalaşmak için bekliyoruz ama bu nasıl veda onu da anlamış değilim. Konuşacak bir şey bulamıyoruz. Pırlanta gibi bir insandı. Onun hakkında kimsenin kötü, tatsız bir şey hatırlayacağını sanmıyorum" diye konuştu.
Oyuncu Jassica May, "Ece'yi çok iyi bilirdik. Pırıl pırıl bir insandı. Nadir görülen bir insandı. Hiç kötülüğü yoktu. 2 yıl Adana'da beraber çalıştık. Çok güzel anılar paylaştık. Mekanı cennet olsun" dedi.
CENEZA KUŞADASI'NA GÖTÜRÜLECEK
Ece İrtem'in cenazesinin Aydın Kuşadası ilçesine götürüleceği öğrenildi. İrtem, yarın öğlen namazı sonrası Merkez Hanım caminde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınacak olan Ece İrtem’in cenaze töreninin detayları da açıklandı.
Oyuncunun cenazesi, yarın (Çarşamba günü) Kuşadası Merkez Hanım Camisi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.
Ece İrtem’in vefatı, sevenleri ve meslektaşları arasında derin bir üzüntüye neden oldu.