Edirnelilere peş peşe uyarı: Şehrin üzerine bir anda çöktü
Edirne'de oluşan yoğun sis, hayatı resmen durma noktasına getirdi. Sisten dolayı görüş mesafesi bazı yerlerde 50 metrenin altında düştü. Edirnelilere dikkat olmaları konusunda peş peşe uyarılar yapıldı.
Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sonrası bazı illerde de yoğun sis olayları yaşanmaya başladı. Edirne'de hava sıcaklığı 5 derecenin altına düşünce şehre sis çöktü. Görüş mesafesini etkileyen sis sonrası trafik ekiplerinden sürücülere uyarılar yapıldı.
SICAKLIK DÜŞTÜ, SİS ÇÖKTÜ
Hava sıcaklığının düşmesiyle beraber Edirne'de yoğun sis olayları yaşanmaya başladı. Görüş mesafesi ise 50 metrenin altına düştü. Sabah saatlerinde başlayan yoğun sisin öğlene kadar devam etmesi bekleniyor.
Trafikte aksaklıkların yaşanmasına neden olan sis sonrası kavşaklarda önlemle alındı. Şehirde bulunan Selimiye Camisi, Meriç ve Tunca Köprüsü gibi bir çok anıt sisten dolayı kayboldu.