Eski sevgili dehşeti: Genç kadını kız arkadaşıyla birlikte kurşunladı

Başakşehir'de eski sevgilisi tarafından takip edilen kadın, ev adresini değiştirdi. Ancak eski sevgilisi yeni adresini de öğrenerek takibe devam etti. Genç kadın, kız arkadaşıyla sokak üzerinde yürürken eski sevgilisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından yaralanan kadınlar hastaneye kaldırılırken, saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 Kasım'da Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde M.A. isimli erkek şüpheli eski sevgilisi S.S.'yi takip ederek rahatsız etmeye başladı. M.A.'nın takibinden kurtulmak isteyen genç kadın, ev adresini değiştirdi. Ancak S.S.'yi iş çıkışında yine takip eden M.A., genç kadının yeni adresini de öğrenerek bu bölgede dolaşmaya başladı.

2 KADINI KURŞUNLADI

9 Kasım akşamı, genç kadını yanında E.Ö. isimli başka bir kadınla yürürken gören M.A., tabanca ile S.S. ve E.Ö.'ye ateş ettikten sonra kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Yaralanan S.S. ve E.Ö., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 SUÇTAN ARANMASI VE KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARMIŞ

Şüpheli M.A.'yı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin Bahçelievler'de ikamet ettiğini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla M.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada, olayda kullandığı tabanca ile 9 adet mermi ele geçirildi. Yapılan sorgulamada M.A.'nın 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Açıktan hırsızlık' ve 'Konut dokunulmazlığını ihlal etme' suçlarından aranma kaydı bulunduğu ve başka bir suçtan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.