Evine sürekli giren hırsızları koli bandıyla Teletabilere benzetti

Endonezya'da evine sürekli hırsız girdiğini belirten bir ev sahibi, mahalle sakinleriyle birlikte kurduğu pusuda 4 şüpheliyi yakaladı. Zanlılar, polise teslim edilmeden önce koli bandıyla sarılıp Teletabilere benzetildi.

Endonezya'da evine sık sık hırsız girdiğini söyleyen bir ev sahibi, mahalle sakinleriyle birlikte şüphelileri yakalamak için pusu kurdu.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Gece saatlerinde düzenlenen pusuda eve girmeye çalışan 4 kişi suçüstü yakalanarak etkisiz hale getirildi. Mahalle sakinleri, zanlıları hemen polise teslim etmek yerine ilginç bir yönteme başvurdu.

TELETABİLERE BENZETTİLER

Yakalanan şüpheliler baştan aşağı koli bandıyla bantlanarak teletabilere benzetildi. 4 şüpheli, olay yerine gelen polis ekiplerine bu şekilde teslim edildi.