Evlilik için gün sayıyor: Hande Doğandemir çeyizini hazırladı

Mimar Emre İzer'le uzun süredir aşk yaşayan Hande Doğandemir, katıldığı düğünde evlilik sorularını yanıtladı. Doğru zamanı beklediklerini söyleyen oyuncu, çeyizinin hazır olduğunu açıklarken içindekiler konusunda ser verip sır vermedi.

Oyuncu Hande Doğandemir, özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme geldi. Uzun süredir mimar Emre İzer'le birliktelik yaşayan Doğandemir, katıldığı bir düğünde kendisine yöneltilen evlilik sorularını yanıtladı.

“ÇOK ÖZEL, SÖYLEYEMEM”

Evlilik için acele etmediklerini belirten Hande Doğandemir, “Çok keyfimiz yerinde, güzel bir zamanı vardır mutlaka” diyerek doğru zamanı beklediklerini ifade etti.

Çeyizinin hazır olduğunu da açıklayan oyuncu, içinde neler bulunduğu sorusuna ise “Çok özel söyleyemem” yanıtını verdi. Doğandemir, geleneksel çeyiz adetlerine de sıcak baktığını belirtti.