Fenerbahçe'de hedef golcü! Listede üç isim var
Corinthians’tan Yuri Alberto, Flamengo’dan Pedro ve Palmeiras’tan Flaco'yu gündeme alındı. 3 isim için girişimlere başlayan sarı-lacivertli yönetim, takasta Fred’i önerecek
Domenico Tedesco’nun “Bana forvet lazım” açıklamasının ardından marşa basan Fenerbahçe, rotayı golcü cenneti Brezilya’ya çevirdi. Girişimlere başlayan yönetime menajerler aracılığıyla Brezilya’dan 3 forvet önerildi. Bu isimler, Corinthians’tan Yuri Alberto, Flamengo’dan Pedro ve Palmeiras’ta forma giyen. Flaco. Bonservis araştırması yapmaya başlayan Fenerbahçe, bu transferler için Fred’i de takasta önerecek. Fred’in satışıyla yabancı futbolcu kontenjanında da yer açılacak.
CHERMITI DE HEDEFTE
Avrupa'da da oyuncu taraması yapan Kanarya, İnter’de forma giyen Ange Yoan Bonny’yi gözüne kestirdi. Fenerbahçe, 22 yaşındaki Fransız golcü için İtalyan kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak. Rangers’ın Portekizli santrforu Youssef Chermiti (21) de hedefte. İlk önerisi reddedilen sarı-lacivertliler, yeni teklif sunacak.