Fenerbahçe Futbol A.Ş.'de Mahmut Uslu dahil 7 isim istifa etti

Fenerbahçe Futbol A.Ş'de aralarında Mahmut Uslu'nun da bulunduğu 7 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'de İlker Alkun, Ali Gürbüz, Erdem Sezer, Olcay Doğan, Ufuk Şansal, Yavuz Selim Demir ve Mahmut Uslu, yönetim kurulundaki görevlerinden istifa etti.

Sarı-Lacivertliler, istifalara ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu açıklamayı yaptı:

"Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmakta olan Sayın Ali Gürbüz, Sayın Erdem Sezer, Sayın İlker Alkun, Sayın Mahmut Nedim Uslu, Sayın Olcay Doğan, Sayın Ufuk Şansal ve Sayın Yavuz Selim Demir'in 23.07.2026 tarihi itibarıyla kendi istekleri ile istifalarının kabulüne ve boşalan üyeliklere 23.07.2026 tarihinde (bugün) yapılacak olağanüstü genel kurulda seçim yapılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YÖNETİMDEKİ GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'den istifa eden Mahmut Uslu'nun kulüp yönetimindeki görevi ise sürüyor. Uslu'nun Genel Sekreterlik ve Yönetim Kurulu Üyeliği devam ediyor.