Fenerbahçe ile anılıyordu! Sörloth için sürpriz talip
Atletico Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan ve Fenerbahçe'nin de radarında olan Alexander Sörloth için Premier Lig kapısı yeniden aralanıyor. İngiliz devi Newcastle United'ın devre arası için ciddi bir teklif sunacağı belirtiliyor.
La Liga ekibi Atletico Madrid’de aradığı forma şansını bulamayan Norveçli golcü Alexander Sörloth için devre arası transfer döneminde dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. 29 yaşındaki santrforun ismi bu kez İngiltere Premier League temsilcisi Newcastle United ile anılıyor.
NEWCASTLE’DAN CİDDİ TEKLİF HAZIRLIĞI
İspanyol basınında yer alan Fichajes kaynaklı habere göre; Newcastle United, Sörloth'u ocak ayında kadrosuna katmak istiyor. İngiliz kulübünün, 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisi için Atletico Madrid’e önemli bir teklif sunmaya hazırlandığı bildiriliyor.
ADI FENERBAHÇE'YLE DE ANILIYOR
Transfer iddialarıyla adı Türkiye’den Fenerbahçe ile de anılan Alexander Sörloth’un, yeniden Premier Lig’de forma giymeye sıcak baktığı öne sürüldü. Uygun şartların oluşması halinde yıldız oyuncunun İngiltere’ye dönüşüne onay vereceği ifade ediliyor.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Atletico Madrid formasıyla bu sezon yalnızca 8 resmi maçta görev alan Alexander Sörloth, 2 gol kaydetti. Kısıtlı süre bulduğu için takımdan ayrılmak isteyen Norveçli futbolcu, geçmiş yıllarda Türkiye’de de Trabzonspor forması giymiş ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.