Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına Riyad uyarısı: Süper Kupa öncesi TFF'den önemli bilgiler

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde Riyad'daki taraftarlar için önemli kurallar ve tavsiyeler yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi bazı uyarıların yer aldığı bilgilendirme paylaşımı yaptı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak mücadele, 29 Aralık tarihinde Al-Awwal Park Stadı'nda gerçekleşecek. Maç için Arabistan'a gidecek taraftarların, bir dizi kurala dikkat etmesi gerekecek.

TFF resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, stat dışında topu yürüyüş ve tezahürat yapılmaması konusunda uyarıda bulunulurken, ülkeye alkol, uyuşturucu, pornografik materyal veya domuz eti sokulmaması gerektiğinin altı çizildi.

Türk taraftarların, polis ve yerel makamlarla iletişim kurarken saygı kuralları çerçevesinde hareket edilmesi gerektiği belirtilirken, "Hurma Arapça'da kadın anlamına geldiği için Hurma alımı sırasında Tamr denmesi yararlı olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, kadınların tesettür zorunluluğunun olmadığı açıklansa da, genel görgü, kılık-kıyafet kurallarına riayet edilmesi gerektiği belirtildi.

İşte, Süper Kupa maçı için Arabistan'a gidecek taraftarların dikkat etmesi gerekenler:

ACİL DURUMLAR İÇİN ARANACAK TELEFONLAR

HURMA İSTERKEN DİKKAT!

SIKÇA SORULAN SORULAR:

İlginizi çekebilir