Fırının gizli bölmesinde uyuşturucu bulunan 2 kişi tutuklandı
Denizli’de düzenlenen operasyonda, evdeki fırının gizli bölmesinde uyuşturucu temin ettikleri tespit edilen 2 şüpheli, tutuklandı. Bir zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Denizli’de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığı değerlendirilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, “torbacı” olarak adlandırılan 2 uyuşturucu satıcısı ile uyuşturucu almaya geldiği belirlenen bir zanlı gözaltına alındı.
Evde narkotik köpeği yardımıyla yapılan aramada, fırının gizli bölmelerine saklanmış 5 parça halinde 19 bin 247 kullanımlık ve kağıda emdirilmiş uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ve şarjörü ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9 bin 750 lira ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandı, zanlılardan biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.