Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman? Galatasaray Young Boys maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla göz dolduran Galatasaray ön eleme mücadelesinde Young Boys ile karşılaşacak. İsviçre'de lige iyi başlamayan Young Boys, evinde Galatarasay'ı ağırlayacak. Peki, Galatasaray Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin güçlü ekibi Young Boys ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı şifresiz yayınlanacak. Sarı-kırmızılılar, Avrupa arenasında gruplara kalma yolunda büyük önem taşıyan bu mücadelede tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Galatasaray Young Boys UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı 21 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak, TRT 1 ekranından yayınlanacak.

YOUNG BOYS GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda 21 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak Galatasaray'ın tur mücadelesinde Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys ile yapacağı maçı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Müsabakada Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ile Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager oldu.

Öte yandan maçın VAR hakemi ise Christian Dingert olarak açıklandı.

YOUNG BOYS GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Youngs Boys maçı 21 Ağustos Çarşamba TSİ ile 22:00'de başlayacak, TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz yayınlanacak.

İSSVİÇRE'YE GİDEN KAFİLE AÇIKLANDI

Galatasaray'ın İsviçre’ye giden oyuncu kafilesi şu şekilde:

Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Elias Jelert, Victor Nelsson, Lucas Torrreira, Atakan Ordu, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Metehan Baltacı.

"KOLAY OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ"

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek İsviçre temsilcisi Young Boys'un teknik direktörü Patrick Rahmen, maçın oynanacağı Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesi kendilerini iyi hissettiklerini belirten Rahmen, "Karşılaşmayla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. İsviçre Ligi'ne iyi başlayamadık ama Galatasaray maçlarına kendimizi iyi hazırlamamız gerek" dedi.

Maç öncesi tüm biletlerin satıldığını aktaran Patrick Rahmen, "Maça hazırız. Galatasaray'da yıldız futbolcular var. Biz de Bern'de Şampiyonlar Ligi'nde maç kazanabileceğimizi kaç kere gösterdik. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak iki maçta elimizden geleni yapmamız ve son maçlardan iyi performans göstermemiz lazım. Kerem Demirbay'ı göreceğim için sevinçliyim. Kendisiyle Hamburg'da tanışmıştık" değerlendirmesinde bulundu.

İlginizi çekebilir