İki grubu birbirine düşüren soru! Kavga çıktı, 1 kişi öldü
Konya'da iki grup arasında iddiaya göre bir soru nedeniyle çıkan kavgada M.K. tarafından bıçaklanan kişi, hayatını kaybetti.
Olay, saat 19.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda meydana geldi. M.K. ve yanındaki arkadaşları, meydan da oturan Mahmut El Muhammed ve arkadaşlarına iddiaya göre 'Ne oturuyorsunuz?' dedi.
SORU SONRASI KAVGA ÇIKTI
İki grup arasında çıkan kavgada M.K., Mahmut El Muhammed'i göğsünden bıçaklandı. Mahmut El Muhammed, kanlar içinde yere yığılırken, M.K. ve arkadaşları da olay yerinden kaçtı.
HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılan Mahmut El Muhammed, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
HASTANE ÖNÜNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Mahmut El Muhammed'in arkadaşları da hastane önünde sinir krizi geçirdi. Kaçan M.K. ise kısa sürede yakalanıp, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.