İsrail yeniden saldırılara başladı

İsrail jetleri Lübnan’da Hizbullah’ın güçlü olduğu Beka Vadisi’ni hedef alan yeni bir bombardıman dalgası başlattı. Görüntülere göre en az 6 nokta vuruldu. İsrail ordusu hedefin Radwan Gücü’ne bağlı unsurların kullandığı bir eğitim tesisi olduğunu açıkladı. Operasyonların süreceği mesajı verildi.

İsrail jetleri yeniden Lübnan'ı vurdu. Saldırı dalgası Hizbullah'ın yoğunlukta bulunuduğu Beka Vadisi'ni hedef aldı.

Son görüntülere göre İsrail uçakları en az 6 noktayı vurdu. Saldırıların devam etmesi bekleniyor.

İsrail ordusu saldırıların görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından sonra açıklama yaptı.

Ordu sözcüsü, "kısa bir süre önce İsrail ordusu, Hizbullah'ın Radwan Gücü'ne bağlıu teröristlerine eğitim ve kurslar vermek için kullandığı bir eğitim tesisini vurdu" açıklamasını yaptı.

Açıklamanın devamında "Saldırıların bir parçası olarak ordu, istihbaratının yönlendirmesiyle Güney Lübnan'ın çeşitli bölgelerinde Hizbullah'ın askeri altyapısına ek saldırılar düzenledi" diye ekledi.

Açıklamanın sonunda saldırıların devam edeceği belirtildi. Ordu, "İsrail devletine yönelik her türlü tehdidi ortadan kaldırmak için operasyonlarına devam edecektir" ifadesi kullanıldı.

İlginizi çekebilir