İstanbul'da AVM önünde bıçaklı dehşet: Kendilerini şikayet eden kişiye saldırdılar

İstanbul'da bir alışveriş merkezinin önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde 3 kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hafif yaralanırken, şüpheliler kaçtı. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Alınan bilgiye göre Maltepe Tugay Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezindeki bir müşteri, alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine giderek 2 kişinin şüpheli bir paket taşıdığı şeklinde şikayette bulundu.

Güvenlik görevlilerinin durdurduğu 2 şüpheli, küfrederek zorluk çıkarınca alışveriş merkezinin dışına çıkarıldı.

Burada güvenlik görevlileriyle tartışmaya devam eden 2 kişi, uzaklaşmaya başladıkları sırada kendilerini şikayet eden müşteriyi görünce saldırmaya başladı.

Güvenlik görevlilerinin araya girmesine rağmen saldıran 2 şüpheli, kendilerini şikayet eden müşteriyi bıçakla kolundan yaraladı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine polis ve acil sağlık ekipleri geldi.

Yaralıya ambulansta pansuman yapılırken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlginizi çekebilir