İstanbul'da eve kapandı, jandarmaya ateş açtı! Sosyal medyadan şoke eden mesajlar paylaşıyor

İstanbul Çatalca'nın Yalıköy Mahallesi'nde uzun namlulu silah taşıdığı belirtilen bir kişi, kendisini eve kapatarak pencereden çevreye ateş açtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, şüphelinin ekiplerin üzerine de ateş açtığı öne sürüldü. Öte yandan şüpheli sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şüpheliyi ikna etme çalışmaları iki gündür sürüyor.

Olay, dün sabah saatlerinde İstanbul'un Çatalca ilçesi Yalıköy Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, uzun namlulu silah taşıdığı belirtilen İrfan A., kendisini bir eve kapattı. Şüphelinin, evin penceresinden çevreye ateş açtığı öğrenildi.

JANDARMAYA ATEŞ AÇTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Şüpheli jandarma ekiplerine yönelik de elindeki silahla ateş açtı.

Bölgede güvenlik önlemleri alınırken, jandarma ekiplerinin şüpheliyi ikna ederek teslim olmasını sağlamak için çalışmaları 2 gündür sürüyor. Saldırgan sosyal medyadan mesajlar paylaşmaya devam ediyor.