İstanbul'da iş yeri alev alev yandı
İstanbul'da elektronik eşya satışı yapılan bir iş yeri alev alev yandı.
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde elektronik eşya satışı yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlere önce çevredekiler yangın tüpü ile sonra itfaiye ekipleri müdahale etti.
Alınan bilgiye göre Osmanağa Mahallesi'nde bulunan elektronik eşya satışı yapıldığı öğrenilen iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, çevre sakinleri alevlere yangın tüpü ile müdahale etti, ancak başarılı olamadı.
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay sırasında çevrede panik yaşanırken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Yangının ardından iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.