İstanbul'da kaçak silah operasyonunda 30 gözaltı: Suikast silahı da ele geçirildi...

İstanbul'da 62 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda kaçak silah imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen 30 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda, 54 tabanca, 4 kalem görüntülü suikast silahı, 17 silah gövdesi, 2 kurusıkı tabanca, 88 şarjör, 1000 fişek, eylem amaçlı balistik yelek ve maske, 2 el telsizi, 22 bin 500 avro ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede silah imalatı, ticareti ve sevkiyatı yapan şüphelilere yönelik soruşturma başlattı.

Bu kapsamda 62 farklı adrese eş zamanlı operasyon yapan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 30 şüpheliyi yakaladı.

SUİKAST SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerdeki aramalarda, 54 tabanca, 4 kalem görüntülü suikast silahı, 17 silah gövdesi, 2 kurusıkı tabanca, 88 şarjör, 1000 fişek, eylem amaçlı balistik yelek ve maske, 2 el telsizi, 22 bin 500 avro ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.