İzmir'de sokak ortasında silahlı kavga: 5 yaralı
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Olayın ardından, bacağından yaralanan şüphelinin de aralarında bulunduğu 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Karşıyaka ilçesi Alaybey Mahallesi Mehmet İhsan Zeyrek Sokak ile 1690 Sokak’ın kesişiminde meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.
Çevredekilerin silah seslerini duyarak ihbarda bulunmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
5 KİŞİ YARALANDI
Kavgada çenesinden vurulan A.T. (52), sol dizinden yaralanan R.T. (58), sağ omzundan vurulan L.M. (49), sağ ayak bileğinden yaralanan M.Y. (81) ve ayağından yaralanan İ.K. (38), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
14 KOVAN ELE GEÇİRİLDİ
Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 14 adet kovan ile 1 adet dolu fişek bulundu. Park halindeki bir araca da çok sayıda merminin isabet ettiği belirlendi.
Olayın ardından kavgaya karıştığı tespit edilen S.Ö. (41) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir şüpheli ile tedavisinin tamamlanmasının ardından İ.K. gözaltına alındı.
Şüpheliler emniyete götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.