Kabine toplantısı başladı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 3 hafta aranın ardından toplandı. Gündem maddeleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti, enflasyon ve Lübnan saldırıları var. 1 Ekim itibarıyla başlayacak yeni yasama yılına dair hazırlıkları da görüşülüyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 3 haftalık aranın ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Saat 15.36'da başlayan toplantıda bakanların kendi alanları ile ilgili sunum yapacağı belirtildi. Ayrıca, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları ana gündem maddesi olacak.

Toplantıda, bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için diplomatik adımların yanı sıra enflasyonla mücadele ve dar gelirli kesimlerin alım gücünü artırma çabaları da değerlendirilecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.