Kanserle mücadele eden Ece Vahapoğlu ameliyat olacaktı... Son durumunda yeni gelişme!

Üç aydır kanserle mücadele eden yazar, sunucu Ece Vahaoğlu sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama yaptı.Vahapoğlu, boğaz enfeksiyonu nedeniyle 23 Aralık'ta planlanan ameliyatının ertelendiğini duyurdu.

Ece Vahapoğlu üç ay önce sosyal medya hesabından rektum kanseri ile mücadele ettiğini duyurmuştu.

Yıllardır sağlıklı yaşam, spor, beslenme ve meditasyon üzerine içerik üreten biri olarak böyle bir hastalıkla karşılaşmasının kendisi için de beklenmedik olduğunu vurgulamıştı.

Vahapoğlu "Benim kadar sağlıklı yaşayan, dengeli beslenen, sporunu yapan, yoga ve meditasyonunu aksatmayan birinin bile başına gelebiliyor… Kontrollerinizi aksatmayın" diyerek takipçilerine düzenli doktor kontrolü ve erken tanı çağrısı yapmıştı.

AMELİYATI ERTELENDİ

Ünlü sunucu geçenlerde de 23 Aralık'ta ameliyat olacağını açıklamıştı. Ancak boğazında oluşan enfeksiyon nedeniyle operasyonu ertelendi.

Ece Vahapoğlu yaşanan süreci takipçileriyle şu sözlerle paylaştı:

"Ben normalde cuma günü rektum kanserindeki tümörün alınmasıyla ilgili robotik cerrahi bir operasyon geçirecektim. Ancak üşütmüşüm; boğazım enfeksiyonlu, burnum biraz tıkalı. Bugün kulak burun boğaz doktoruna ve anestezi ekibine göründüm, kan tahlili yapıldı ve maalesef boğazımdaki enfeksiyon nedeniyle antibiyotiğe başladım. Risk taşıdığı için ameliyat bir hafta ertelendi.