Kütahya'da korkutan deprem sonrası AFAD'dan açıklama

Kütahya'da sabah saatlerinde meydana gelen ve vatandaşları korkutan deprem sonrası gözlerin çevrildiği AFAD'dan da açıklama geldi.

İstanbul'da en büyükleri 5.9 ve 6.2 olan çok sayıda depremin meydana gelmesi Türkiye'nin gündemine yeniden depremlere çevirdi. Kütahya'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen 4.5 ve 3.9 büyüklüğünde depremler korkuttu.

AFAD yaptığı açıklamada kentte bir olumsuzluk bildirilmediğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kütahya ilimizin Simav ilçesinde saat 07.23’te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." denildi.