Kuyumcu dükkanına silahlı saldırı

İstanbul Esenyurt’ta sabah saatlerinde maskeli bir motosikletli, kapalı durumdaki bir kuyumcu dükkanına silahla ateş açtı.

Olay, Bağlarçeşme Mahallesi Bağlarçeşme Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüzü maskeli bir motosikletli, kuyumcu dükkanının önüne gelerek iş yerine silahla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kuyumcunun kepenklerinde 7 kurşun izi tespit etti.

Kuyumcu dükkanının sahibi Ufuk Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce yabancı bir numaradan kendisini arayan kişilerin haraç talebinde bulunduğunu iddia ederek, "Talebi kabul etmedim ve ardından tehdit edildim." ifadesini kullandı.

Öte yandan, kuyumcuya yapılan saldırı ve motosikletli saldırganın kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı.