Lüks araç sahiplerinin korkulu rüyası! Bakırköy’de yakalandılar

Büyükçekmece’de lüks araçlardan ayna ve amblem çalan 15 yaşındaki çocuk ve 39 suç kaydı bulunan zanlı tutuklandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde, lüks araçlardan ayna ve amblem çaldıkları belirlenen 15 yaşındaki çocuk E.B. ile 39 suç kaydı bulunan E.M.B. tutuklandı. Olay, 4-6 Ekim tarihlerinde meydana geldi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, park halindeki lüks araçlardan toplam 12 ayna ve amblemin çalınması üzerine çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin motosikletle gelip eylemi gerçekleştirdiğini tespit etti.

BAKIRKÖY'DE YAKALANDILAR

Ekipler, geliş ve gidiş güzergahları üzerinden zanlıların adreslerini belirleyerek Bakırköy’de yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda araçlara ait 11 ayna ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.M.B. ile E.B., çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Olay anı, şüphelilerin motosikletle lüks araçların yanına gelmesi ve kaçışları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İlginizi çekebilir