Lunaparkta dehşet! Silahını çekip peş peşe ateşledi

İstanbul Arnavutköy'de kız kardeşinin sevgilisi ile lunaparkta karşılaşan saldırgan etraftaki onlarca çocuğa aldırmadan silahını çekip ateş açtı. Saldırıda bir kişi yaralanırken bir babanın saldırganları durdurma çabası kameraya yansıdı...

Arnavutköy Merkez Mahallesinde'ki lunaparka 14 Ocak günü gelen 16 ve 17 yaşındaki 2 saldırgandan biri iddiaya göre kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi ve yanındaki arkadaşını gördü.

Şüpheli yanındaki silahı çıkararak ateş etmeye başladı. Parkta o sırada olan onlarca çocuk ve aileleri ile saldırının hedefindeki iki kişi panikle kaçmaya başladı.  Saldırıda 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri 2 saldırganı yakaladı.  

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırganlardan 1'i tutuklanırken diğeri ise serbest bırakıldı.Saldırı sonucunda yaralanan 1 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Öte yandan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırı anında oyuncakta bulunan çocuğunu bekleyen bir babanın ellerini kaldırarak saldırganları durdurmaya çalıştığı da görülüyor.  

İlginizi çekebilir