Otoyolun ortasında çocuğuyla kavgaya tutuştu
İstanbul Kağıthane TEM Otoyolu’nda bir motosiklet sürücüsü, yolda tehlikeli şekilde durarak tartışma çıkardı. Kadın sürücünün hem kendisi hem de yanında çocuğun kasksız olması dikkat çekti. O anlar araç kamerasına yansıdı.
İstanbul Kağıthane TEM Otoyolu Edirne istikametinde dün akşam saat 23.00 civarında, bir motosiklet sürücüsü trafikte tehlikeli bir şekilde durarak tartışmaya yol açtı.
İddiaya göre, motosiklet sürücüsü kadın, sağ şeride geçmek isterken kendisine korna çalan araç sürücüsü Harun S.’nin önünde durdu. Kadın, motosikletin üzerinde ve yanında kasksız bulunan çocukla birlikte Harun S.’nin yanına giderek tartıştı. Kadın, “Görmüyor musun, dikkat et” derken, Harun S. de, “TEM’in ortasındasın, çocuğu kenara al, arabalar geliyor. Ablacığım, şeridimde gidiyorum şu an” sözleriyle yanıt verdi.
Tartışma sırasında başka bir motosiklet sürücüsü de kadının yanına geldi. Motosikletteki üç kişinin, sürücü dahil iki kişinin ve çocuğun kasksız olması dikkat çekti. Tartışmanın ardından araç sürücüsü olay yerinden ayrıldı.