Sahipsizler dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölümde yaşanacaklar dikkat çekti

Sahipsizler dizisinin 45. bölüm bu akşam yayınlanacak. İzleyiciler son bölümde ne olduğunu ve yeni bölümde olacakları merak ediyor. Peki Sahipsizler yeni bölümde neler yaşanacak?

Hazal Subaşı ile Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı “Sahipsizler” dizisi, 21 Ocak Çarşamba akşamı 45. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

SAHİPSİZLER DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Cemo’nun cezaevine gönderilmesiyle Azize’nin aldığı kararın sonuçları daha da ağırlaşır. Kardeşlerini korumak için büyük bir fedakârlık yapan Azize, bu kez annesi Bala ve kardeşlerinin tepkisiyle karşı karşıya kalır. Bala, yaşadığı acının sorumlusu olarak Azize’yi görürken, aile ilk kez ciddi bir dağılmanın eşiğine gelir. Zeliha ve Yusuf, her şeyi geride bırakıp kendi hayatlarını kurmaya karar verirken; Haşmet, oğlunu yeniden eve döndürebilmek için her yolu denemeye kararlıdır.

Azize’nin yokluğunda Bala, çocuklarıyla birlikte hayatın sert yüzüyle baş başa kalır. Fidan’ın hastalanması, bu zorlu süreci daha da içinden çıkılmaz hâle getirir. Yalnızlık ve suçluluk duygusuyla mücadele eden Azize ise alkolün etkisi altındayken kaynanası Pervin’e istemeden arabayla çarpar. Bu olay, evdeki tüm dengeleri altüst eder.

Öte yandan Devran, aşiret içinde patlak veren büyük bir kriz nedeniyle Azize’nin yanında olamaz. Zorla evlendirilmek istenen Aysel’in kaçışı, aşireti kan davasının eşiğine getirirken; Devran bu felaketi önlemenin yollarını arar. Hazar ise yaşanan belirsizliği fırsata çevirerek aşiretin başına geçme planlarını hayata geçirmeye başlar.

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Tufan’ın Aysel’i geri alabilmek için Azize’yi kaçırmasıyla ortalık bir anda karışır. Azize’nin hamile olduğunu öğrenen Devran, hayatının en mutlu anını yaşarken aynı anda en büyük kabusuyla yüzleşir. Karısını ve henüz doğmamış bebeğini kurtarabilmek için zamanla yarışmak zorunda kalır.

Bu sırada Bala, çocuklarıyla birlikte Yavuz’un çiftliğine sığınır. Cemo’yu cezaevinden çıkarabilmenin tek umudu olarak Yavuz’un ayarladığı avukata tutunur.

Annesinin çiftlikte olduğunu öğrenen Azize ile Bala arasında, geçmişten bugüne taşınan tüm hesapların ortaya döküldüğü sert bir yüzleşme yaşanır.

Diğer yandan hamile olan Zeliha, düşük riski nedeniyle hastaneye kaldırılır. Doktorun stres uyarısı sonrası Yusuf, Azize’nin kaçırıldığı gerçeğini Zeliha’dan gizlemek zorunda kalır.

Devran, Azize’yi kurtarmak için her yolu denerken; Hazar’ın Azize’nin hamile olduğunu öğrenmesi dengeleri altüst eder. Hazar, bu bebeği ortadan kaldırmak için son derece tehlikeli bir planı devreye sokar.