Seferlere lodos engeli: Yeni açıklama geldi

Yurt genelinde etkili olan lodos ve fırtına seferlerin de iptal olmasına sebep oldu. GESTAŞ, seferlerin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Hızı 80 kilometreyi bulan lodos nedeniyle iptal edilen seferlerin tekrar başladığı açıklandı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ., yurt genelinde etkili olan fırtına ve lodos nedeniyle seferlerin iptal edildiğini açıkladı. GESTAŞ tarafından yapılan açıklamada seferlerin iptal edildiği, Boğaz Hattı'nda Eceabat-Çanakkale seferlerinin tek saatlerde gerçekleştireceği belirtildi.

Çanakkale-Eceabat hattında seferlerin Eceabat'tan 09.00, 11.00, 13.00 gibi tek, Çanakkale'den 08.00, 10.00, 12.00 gibi çift saatlerde, Çanakkale-Kilitbahir hattında ise Kilitbahir'den 10.00, 12.00 gibi çift, Çanakkale'den 09.00, 11.00, 13.00 gibi tek saatlerde yapılacağı kaydedildi.

GESTAŞ tarafından yapılan açıklama şöyle oldu:

SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

Hızı zaman zaman 80 kilometreyi bulan lodos nedeniyle iptal edilen Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale Eceabat arasındaki feribot seferleri, tekrar başladı.