Sinop'tan ikinci acı haber geldi
Sinop'a tatile gelen 20 yaşındaki Polat Can Uçar ile 18 yaşındaki Samet Keten, Akliman mevkisinde serinlemek için denize girmişti. Boğulma tehlikesi geçirirken denizden çıkarılan Samet Keten tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinden Sinop'a tatile gelen 20 yaşındaki Polat Can Uçar ile 18 yaşındaki Samet Keten, Akliman mevkisinde serinlemek için denize girmişti. Akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren iki arkadaştan Polat Can Uçar olay yerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Aynı olayda ağır yaralı olarak denizden çıkarılan Samet Keten, önce Sinop Atatürk Devlet Hastanesine, durumunun ciddiyeti üzerine daha sonra Samsun'daki bir hastaneye sevk edilmişti.
Keten, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.