Yanan evde acı sürpriz: 183 bin lira küle döndü
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın, binayı kullanılamaz hale getirdi. Soğutma çalışmaları sonrası yapılan incelemede, evde bulunan 320 bin 600 liranın 183 bin 100 lirasının yandığı tespit edildi.
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Osman Ceyhan'a ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye hızla çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerinin müdahalesiyle alevler kısa sürede söndürülse de ev tamamen kullanılamaz hale geldi.
YANAN EŞYALARIN ARASINDAN PARA ÇIKTI
Yangın sonrası enkazda ve yanan eşyalar arasında yapılan incelemelerde sarılı halde bir paket bulundu. Jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alınan paketin içinde toplam 320 bin 600 TL olduğu anlaşıldı.
Yapılan detaylı kontrolde, bu paranın 183 bin 100 TL'lik kısmının alevlerden etkilenerek yandığı belirlendi. Ekiplerin yangının kesin çıkış nedenini saptamak için başlattığı soruşturma devam ediyor.