Yeni yıla saatler kala Bodrum hareketlendi

Yeni yıla saatler kala Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da güneşli ve güzel hava ile karşılaşanlar bol bol yürüyüş yaptı, denize girip güneşlendi. Mayolarını getirmeyenler ise paçalarını sıvayıp deniz içinde yürüyüş yaptılar.

Yeni Yılın son gününde Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile gelenler sıcak ve güneşli havadan yararlanarak sahilleri doldurdu.

Yeni yılın son günü ilçede yaşayanlar ve Anadolu’nun farklı illerinden gelenler  güneşli ve sıcak hava ile karşılaştı.

Güneşli havadan denize girip güneşlenenler oldu, mayolarını getirmeyenler ise pişman oldu.

Bazıları paçaların sıvayıp denizin içinde yürüyüş yaptı, üç günlük kısa tatilin tadını çıkardı.

Eskişehir’den eşi ile tatile gelen ve paçalarını sıvayarak denizde yürüyüş yapan Anadolu Üniversitesi idari personeli Fehmi Çetin “Bodrum’da umduğumuzdan çok güzel bir hava ile karşılaştık .Yeni yılda herkese mutluluk ve sağlık diliyoruz” dedi.

 

İlginizi çekebilir