Sözcü Plus Giriş

Facebook hesap silme

Güncellenme: 15:06, 21/06/2021

Facebook’un yardım merkezi sayfasında “hesap silme” işlemleri nasıl yapılır sorusuna cevap verilirken Facebook, sosyal ağ sitesine dair önemli bilgiler Sözcü’de! Facebook hesap kapatma işlemleri, Facebook Hesabınızı Yönetme sayfasında ayrıntılı olarak gösterilmiştir. Sosyal ağ sitesine dair profil kapatma işlemlerine dair merak edilen sorular ve cevaplar aşağıda yer almaktadır.

Hesap kapatıldı sonradan vazgeçildi. Tekrardan hesap açılabilir mi?

Hesap kapatıldıktan sonra sistem sizin hesabınızı 30 gün sistemde kaydetmeye devam etmektedir. 30 gün içinde tekrardan hesabınızı “şifre girerek” açabilir, aktif edebilirsiniz.

Hesap kapatıldıktan sonra profil hesabı içindeki bilgilere ne olur?

30 gün sonra sistem 90 gün içerisinde var olan tüm bilgileri silecektir. 90 günlük süre zarfında hesabınıza dair silinme işlemleri başkaları tarafından görülmemektedir.

Facebook hesap silme nasıl yapılır?

  • Facebook sayfanızın sağ üstünde kişisel bilgiler bölümünde isminizi tıklayın. İsminizi tıkladıktan sonra alt menüler oluşacaktır. Menü içerisinde “Ayarlar ve Gizlilik” yazısına tıklayın. Ayarlar ve Gizlilik sayfası içerisinde yer alan “Ayarlar” butonuna tıklayın.
  • Ayarlar bölümüne tıkladıktan sonra sol tarafta yer alan “Facebook Bilgilerin” butonuna tıklayın. Butona tıkladıktan sonra sağ tarafta menüler oluşacaktır. O menülerin en altında yer alan “Dondurma ve Sildirme” butonuna tıklayın.
  • Dondurma ve Sildirme butonuna tıkladıktan sonra karşınıza iki seçenek çıkacaktır: Hesabı dondur, hesabı sil. Hesabı sil butonuna tıklanır ve “hesabı dondurma işlemine devam et “ butonuna basılır.
  • Bu işlemden sonra Facebook sizden “şifre talebi”nde bulunacaktır. Şifreyi yazdıktan sonra 30 gün boyunca hesaba girmediğiniz takdirde, hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

FACEBOOK SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Dakika facebook Haberleri