Tok tutan, lezzetli ve kolay hazırlanan sahur lezzetlerinin başında tabi ki tostlar geliyor. Birbirinden lezzetli tostların en cazip yönü ise kolaylıkla hazırlanabiliyor olması. Sahur için yaptığımız yemeklerde de kolaylık aradığımız için şimdi vereceğimiz açık tost tarifi dilediğiniz gibi bir lezzet olacak. İşte açık tost tarifi… AÇIK TOST İÇİN GEREKEN MALZEMELER  4 dilim tost ekmeği 4 dilim domates Üzeri için; Kuru soğan Taze soğan Karabiber Kekik Zeytinyağı AÇIK TOST TARİFİ Öncelikle fırınınızı 200 dereceye ayarlayıp ısıtmaya başlayın. Tost ekmeklerinin üzerine kaşarları ve domates dilimlerini yerleştirin. Fırına verin. Yaklaşık 10 dakika bu şekilde pişsin. Kuru soğanı yuvarlak şekilde dilimleyin. Taze soğanları da parmak parmak dilimleyin. Fırından çıkarttığınız ekmeklerin üzerine soğanları koyun. Üzerine karabiber ve kekiği serpin. 2 dakika daha kapattığınız fırının sıcağında bekletin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun. [old_news_related_template title="Sahur içi pratik bir öneri: Menemen" desc="Menemen tarifi pratik ve lezzetli yemek arayanların vazgeçilmezidir. İster taze taze ister de konserve halinde dilediğiniz gibi tüketebileceğiniz menemen tarifi her mutfağa lazım. İşte menemen malzemeleri ve tarifi…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04_a/iecrop/menemen-shutterstock_16_9_1554141433.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/menemen-tarifi-menemen-nasil-yapilir-szcu9/"]